Zavolajte nám

+421 904 670 076

prohibicia.sk - unikátne destiláty pre náročných

1. Pri spracovaní a ochrane osobných údajov sa riadime podľa Nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov ako spoloční prevádzkovatelia na základe zmluvy.

 

2. Svoj súhlas udeľujete prevádzkovateľovi internetového obchodu www.prohibicia.sk. Stanislav Barát, Kozmonautov 2, 94901 Nitra, IČO: 3371310.

 

3. Osobné údaje, ktoré zbierame a spracovávame sú:

  • Meno a priezvisko
  • Adresa
  • Iná voliteľná (doručovacia) adresa
  • Telefónne číslo
  • E-mailová adresa
  • Ak ste právnická osoba – obchodný názov, IČO, DIČ/IČ DPH
  • Automatizované zbieranie údajov pomocou „cookies“ o vašich návštevách na našej webovej stránke a správaní sa na nich.

Doba ukladania a spracúvania vašich osobných údajov je 5 rokov.

 

4. Na monitorovanie aktivít na našej stránke používame cookies. Cookies sú malé textové súbory uložené vo vašom počítači, ktoré nám slúžia na to, aby sme náš internetový obchod neustále vylepšovali a vám poskytli komfortnejší spôsob pohybu a nákupu na našich stránkach. Tiež súžia na zabezpečenie plnohodnotnej funkčnosti webovej stránky. V prípade zákazu používania cookies, bude funkčnosť stránky obmedzená. Údaje sú anonymné.

Na analýzu používania našich webových stránok používame služby tretích strán -  Google Analytics a Google Adwords.

Takmer všetky internetové prehliadače majú funkciu nastavenia osobných preferencií ohľadne cookies, a preto máte možnosť priamo v nich nastaviť automatické odmietnutie, alebo vymazanie cookies.

 

5. Ako používateľ našej web stránky máte k svojim údajom:

  • právo na prístup
  • právo na opravu
  • právo na vymazanie
  • právo na obmedzenie spracovania
  • právo namietať proti spracovaniu
  • právo na prenos údajov
  • právo sťažovať sa dozornému orgánu
  • právo odobrať súhlas

Vzhľadom na obsiahlosť a zložitosť úplného vysvetlenia všetkých vašich práv vám odporúčame, aby ste si toto spresnili prečítaním príslušných zákonov a usmernení regulačných orgánov.

Ak budete chcieť využiť niektoré z vyššie uvedených vašich práv, kontaktujte nás e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na t.č. +421 904 670 076. Vašu žiadosť vybavíme najneskôr do 30 dní od doručenia.

Ak si myslíte, že naše konanie nie je v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, oznámte nám to a my spravíme všetko preto, aby sme situáciu vyriešili. Tiež máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Adresa

Novozámocká 67

Nitra - Horné Krškany

Zobraziť na mape

Otváracie hodiny

Pondelok až piatok

9:00 - 17:30

Sobota

9:00 - 12:00

Kontaktujte nás

+421 904 670 076

info@prohibicia.sk

prohibicia.sk - unikátne destiláty pre náročných

prohibicia

Ak chcete pokračovať, musíte potvrdiť svoj vek.

Máte viac ako 18 rokov?

Ľutujeme ale obsah stránky nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov.