1. Pri spracovaní a ochrane osobných údajov sa riadime podľa Nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov ako spoloční prevádzkovatelia na základe zmluvy.

 

2. Svoj súhlas udeľujete prevádzkovateľovi internetového obchodu www.prohibicia.sk. Stanislav Barát, Kozmonautov 2, 94901 Nitra, IČO: 3371310.

 

3. Osobné údaje, ktoré zbierame a spracovávame sú:

  • Meno a priezvisko
  • Adresa
  • Iná voliteľná (doručovacia) adresa
  • Telefónne číslo
  • E-mailová adresa
  • Ak ste právnická osoba – obchodný názov, IČO, DIČ/IČ DPH
  • Automatizované zbieranie údajov pomocou „cookies“ o vašich návštevách na našej webovej stránke a správaní sa na nich.

Doba ukladania a spracúvania vašich osobných údajov je 5 rokov.

 

4. Na monitorovanie aktivít na našej stránke používame cookies. Cookies sú malé textové súbory uložené vo vašom počítači, ktoré nám slúžia na to, aby sme náš internetový obchod neustále vylepšovali a vám poskytli komfortnejší spôsob pohybu a nákupu na našich stránkach. Tiež súžia na zabezpečenie plnohodnotnej funkčnosti webovej stránky. V prípade zákazu používania cookies, bude funkčnosť stránky obmedzená. Údaje sú anonymné.

Na analýzu používania našich webových stránok používame služby tretích strán -  Google Analytics a Google Adwords.

Takmer všetky internetové prehliadače majú funkciu nastavenia osobných preferencií ohľadne cookies, a preto máte možnosť priamo v nich nastaviť automatické odmietnutie, alebo vymazanie cookies.

 

5. Ako používateľ našej web stránky máte k svojim údajom:

  • právo na prístup
  • právo na opravu
  • právo na vymazanie
  • právo na obmedzenie spracovania
  • právo namietať proti spracovaniu
  • právo na prenos údajov
  • právo sťažovať sa dozornému orgánu
  • právo odobrať súhlas

Vzhľadom na obsiahlosť a zložitosť úplného vysvetlenia všetkých vašich práv vám odporúčame, aby ste si toto spresnili prečítaním príslušných zákonov a usmernení regulačných orgánov.

Ak budete chcieť využiť niektoré z vyššie uvedených vašich práv, kontaktujte nás e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na t.č. +421 904 670 076. Vašu žiadosť vybavíme najneskôr do 30 dní od doručenia.

Ak si myslíte, že naše konanie nie je v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, oznámte nám to a my spravíme všetko preto, aby sme situáciu vyriešili. Tiež máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Tovar skladom odosielame do 24hTovar skladom odosielame do 24h

Osobný odber na predajni v NitreOsobný odber na predajni v Nitre

Doručenie na výdajné miesta Zásielkovne/PacketaDoručenie aj do Zásielkovne/Packeta

Výhradne kvalitný slovenský alkoholVýhradne kvalitný slovenský alkohol

Adresa

Novozámocká 67

Nitra - Horné Krškany

Zobraziť na mape

Otváracie hodiny

Pondelok až piatok

9:00 - 17:00

Sobota

9:00 - 12:00

Kontaktujte nás

+421 904 670 076

info@prohibicia.sk

prohibicia.sk - unikátne destiláty pre náročných

prohibicia

Ak chcete pokračovať, musíte potvrdiť svoj vek.

Máte viac ako 18 rokov?

Ľutujeme ale obsah stránky nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov.